4. prostě sraz Beroun

Vážení a milí kabrioleťáci ! Opět se nám přiblížil měsíc září, což znamená vypuknutí příprav na náš srazík !!! V tomto článku se dozvíte několiko informací (jakožto těch základních).

Tak například – sraz se uskuteční ve dnech 12.9 – 14.9. 2008 v autokempu Višňová v Roztokách u Křivoklátu. Znamená to tedy, že doufáme že přijedete už v pátek a odjedete až v neděli :-)

Ubytování je možno provést v chatkách, jejich rezervaci prosím směřujte do fóra – téma – Sraz v Berouně :-) - Rezervace ubytování, chatky (prosím toto téma nechte opravdu jen na rezervaci chatek – tlachat a tak podobně můžete případně v tématu Sraz v Berouně :-) )
Zde jen pro informaci uvedu, kolik máme chatek a o jakých jsou kapacitách:

5x Chata 2 lůžková … á 260,- Kč/noc (včetně osob, cena je za chatku…)
19x Chata 4 lůžková … á 480,- Kč/noc (včetně osob, cena je za chatku…)
3x Chata 5 lůžková … á 580,- Kč/noc (včetně osob, cena je za chatku…)
2x Chata 6 lůžková … á 680,- Kč/noc (včetně osob, cena je za chatku…)

K těmto cenám je ještě potřeba přičíst poplatek obec. úřadu a to 14,- Kč/osoba
Pokud nebudete potřebovat jiné nadstandardní služby jako třeba povlečení (30,-Kč) atd. Tak to budou jediné poplatky které Vás zde budou tento víkend čekat .

Vyjádřit se k programu bude velice jednoduché:

V pátek příjezd – a budeme slavit a veselit, že se zase všichni vidíme …

V sobotu zhruba po 12:00 hod vyjedeme na spanilku – ta bude letos pro všechny překvapením (ona totiž bude překvapením i pro nás organizátory … :-) )
Takže realizace se povedla přesně na 50% - a proto zde máme druhou polovinu spanilky. Tímto prosím všechny majitele i nemajitele nafukovacích člunů, lodiček a jiných podobných plavidel, aby je vzali určitě s sebou na sraz! Průtok řeky je přijatelný a pokud nám dopřeje počasí, myslím, že nás čeká několik nezapomenutelných zážitků !!! (prosím všechny kdož mají možnost třeba i někde půjčit čluny a tudíž přivézt nějaké navíc pro kolegy, kteří je nemají, aby je dle skladovacích možností vozidel přivezli, tímto všem předem děkuji !!! Jo a nezapomeňte na pádla …)
Po příjezdu ze spanilky Vás bude čekat G U L Á Š E K - a to za dampingovou cenu – 20,-Kč porce !!!
Po gulášku opět veselení a radování že jsme všichni spolu …

V neděli opět loučení, odjezdy atd…

A teď ještě jedna veliká informace pro milovníky našich hýskovských steaků – jak jste si již asi přečetli, bohužel letos nebudou součástí naší spanilky (ne, že by o nás v Hýskově neměli zájem, ale bohužel tam mají velký celodenní program, který s námi bohužel opravdu nejde skloubit), tak jsem v Hýskově domluvil následující – v pátek kdykoliv do 19:30 můžete přijíždět a objednávat a papat a papat, dále pak v neděli není problém, aby nás přijela při odjezdu ze srazu klidně větší skupina třeba 50 lidí. Více pro nás/Vás bohužel udělat nemohu !

Tak a teď již snad poslední věc : PŘIJEĎTE VŠICI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


28.08.2008 - Roman Veverka